Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NOVE FOTOGRAFIJE

Je li ovo lice terorista koji je u Istanbulu ubio 39 ljudi?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Turska policija večeras je poduzela veliku akciju u istanbulskoj četvrti Zeytinburnu, gdje su specijalci pretražili jednu kuću u potrazi za osumnjičenim teroristom.

Protuterorostički odjel istanbulske policije večeras je objavio dosad najčišće fotografije osobe osumnjičene za teroristički napad u klubu Reina tijekom proslave Nove godine, u kojem je poginulo 39, a ozlijeđeno je gotovo 70 ljudi.

Pročitajte i ovo Izraelski napad na Rafu RATNE STRAHOTE "Tragedija, djevojčica je rođena kao siroče": Spasili bebu čija je majka ubijena u napadu Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..."

Nadalje, turska policija večeras je poduzela veliku akciju u istanbulskoj četvrti Zeytinburnu, gdje su specijalci pretražili jednu kuću u potrazi za osumnjičenim teroristom.

Iako je u akciji jedan muškarac skočio kroz prozor te je ozlijeđen, kako javljaju turski mediji, utvrđeno je da on nema veze s terorističkim napadom u klubu. Podsjetimo, odgovornost za napad preuzela je tzv. Islamska država. Policija sumnja da je napadač porijeklom iz Kirgistana ili Uzbekistana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene