Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drugi ozlijeđen

Istanbul: Nepoznati napadači ubili policajca dok je ručao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napad na dvojicu policajaca dogodio se danas u istanbulskoj četvrti Gaziosmanpaša. Motivi napada nisu poznati, a ovo je drugi incident ove vrste u nekoliko dana.

U napadu vatrenim oružjem u subotu u Istanbulu ubijen je jedan policajac i jedan je ranjen, rekao je šef mjesne policije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!" Policija u Vukovaru, ilustracija Podignuta optužnica Optuženi napadači na skupinu djece u Vukovaru: Za četvoricu se traži produljenje istražnog zatvora, za petog mjera opreza, a šesti je u bijegu

Napadači su napali dvojicu policajaca dok su ručali u restoranu u četvrti Gaziosmanpaša na europskoj obali Istanbula, precizirao je šef policije, prenosi agencija Anadolija.

Tridesetogodišnji policajac je podlegao ozljedama na putu do bolnice, a drugi je hospitaliziran.

>> ‘Ubojička državo, morat ćeš položiti račun!'

Televizija NTV je pozivajući se na svjedoke navela da su napadači muškarac i žena. Nisu poznati motivi napada.

To je drugi incident te vrste u nekoliko dana u Istanbulu. U srijedu su dva muškarca otvorila vatru iz automatskog oružja na jednu policijsku postaju. Policija je ubila jednog o napadača.

Ranije je nekoliko oružanih skupina krajnje ljevice i Kurda vodilo napade na snage reda u Istanbulu. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene