454741
454741
454741
454741
454741

Stravično priznanje ispred kamera: Jesam, silovao sam i zadavio djevojčicu (4)

  • , 25.10.2016., 22:07
  • Autor:
  • komentara

Ubojica je u emisiju došao dobrovoljno iako je bio svjestan da će ga tamo čekati obitelj nestale curice.

 
 
 
 
Himmet Akturk djevojčicu je silovao i potom zadavio (FOTO: Screenshot/YouTube)
Himmet Akturk djevojčicu je silovao i potom zadavio (FOTO: Screenshot/YouTube)

Himmet Akturk, 47-godišnji Turčin iz okolice Manise, priznao je u petak ispred kamera televizijske postaje ATV da je silovao i zadavio Irmak Kupal, četverogodišnju djevojčicu nestalu 14. listopada.

Muškarac je uhićen istoga trenutka nakon što je voditeljica Muge Anli iz njega iznudila priznanje, a u studiju je ujedno otkrio i to gdje je zakopao tijelo djevojčice. 

Akturk je, istaknimo, u emisiju došao dobrovoljno iako je bio svjestan da će ga tamo čekati obitelj malene. Upravo su nesretni ljudi i sumnjali da on stoji iza njezinoga nestanka, te su iz tog razloga zamolili za pomoć producente showa poznatog po rješavanju obiteljskih drama.

Slučaj je, jasno, čitavo vrijeme vodila i policija, međutim istraga je zapala u slijepu ulicu nakon što inspektori nisu mogli dokučiti gdje je Irmak Kupal mogla nestati. 

Znali su tek toliko da se kobnog dana igrala ispred kuće, da nije mogla daleko zbog genetskog poremećaja u nozi, no unatoč sumnjama u Akturka nisu mogli uprijeti prstom jer nisu imali dovoljno dokaza.

Srećom po njih, Anli je ubojicu i silovatelja uspjela slomiti, pa su policajci dobili sasvim dovoljno elemenata da ga strpaju iza rešetaka.

Naime, tijelo nesretne djevojčice su prošali upravo tamo gdje im je Akturk i rekao da će ga naći, a njezine su tragove pronašli i u kontejneru u kojem ju je isprva ostavio. 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se