Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trenutak pronalaska žrtve

Policajci u šoku: 'Kada smo vidjeli Ivanino tijelo, zanijemili smo'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Taj trenutak kada smo ugledali tijelo, kada smo shvatili da je to djevojčica od 13 godina.., za sve nas je to bio šok. Zanijemili smo', ispričali su policajci.

Darko Kostić (39), beogradski silovatelj i ubojica Ivane Podraščić (13), koja se vodila kao nestala 64 dana, u petak uhićen u blizini tržnice na Vidikovcu, i to nakon prijave bivše supruge njegova sinovca koju je silovao tjedan dana ranije, piše Blic.

'Kada je priveden u Policijsku upravu za Grad Beograd odmah je stavljen na poligraf. Tako se i pokazalo da je umiješan i u Ivanin nestanak. Ali tada nismo znali da ju je i ubio', objasnili su policajci koji su uhitili monstruma s 'Petlovog brda'.

Pročitajte i ovo Prizori iz Beograda nakon masakra Zločin u beogradskoj školi Ispitivali ga više od četiri sata: Cure detalji jezivog svjedočenja dječaka ubojice Beogradska škola u kojoj se dogodio masakr U prostorijama klinike Ispituju dječaka koji je počinio masakr u beogradskoj školi: Postavit će mu pet pitanja, a odgovori bi mogli otkriti glavni misterij



Tridesetak inspektora beogradske policije i forenzičara je ubrzo upalo u napuštenu kuću.

'Ušli smo unutra. U kući je bilo potpuno rasulo. Zapušteno, ali ni traga od tijela djevojčice. Onda smo krenuli iza kuće prema potoku koji se zbog velikih kiša pretvorio u jezerce. Na površini jezerca su plutala tijela uginulih životinja. Jedan je policajac podigao deku ispod koje je provirila ljudska noga.

Srbija: Pronađeno tijelo još jedne nestale djevojčice, bila je silovana i ubijena motikom

Pretpostavljali smo da je Kostić umiješan u Ivanin nestanak, očekivali smo najgore. Ali taj trenutak kada smo ugledali tijelo, kada smo shvatili da je to djevojčica od 13 godina, za sve nas je to bio šok. Zanijemili smo', ispričali su policajci.

Kazali su kako je tijelo djevojčice bilo u poluraspadnutom stanju te da je bila obučena.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene