Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispovijest Mašinog tate

'Bila je potpuno izbezumljena i ni na što nije reagirala, nije se odazivala na ime'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon dramatičnog spašavanja dvogodišnje djevojčice Maše iz ruku otmičara, za srpski Alo progovorio je njezin otac.

'Ponašamo se s njom normalno, kao da se ništa nije dogodilo i nadamo se da nije ni svjesna što se dogodilo jer je previše mala i tek će 17. travnja napuniti dvije godine. U mnoštvu stvari koje su se mogle dogoditi ovo je najidealnije, božji dar je što se ovako sve završilo, i što je Maša s nama živa i zdrava. Kad smo navečer stigli kući, pola sata smo se sve troje ljubili, sretni što smo svi zajedno. Ja sam je okupao, sredio za spavanje i ona je mirno zaspala, ali Mirjana, njezini roditelji koji su odmah stigli iz Valjeva, i ja nismo mogli oka sklopiti do 5 ujutro', rekao je za Alo Damir Prenković (33), otac dvogodišnje Maše, koju je prekjučer oko podneva u ulici Braće Jerković na Voždovcu u Beogradu troje otmičara otelo iz majčinog naručja.

Zahvaljujući brzoj reakciji policije, Maša je samo dva sata kasnije neozlijeđena vraćena roditeljima, a otmičari su uhićeni.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Javno obraćanmje Vučić: "Plaćamo visoku cijenu, ne svojom krivnjom'' Potraga za malenom Dankom ušla je u treći dan Nestala u utorak U BiH uhitili trojicu koji su tvrdili da imaju informacije o malenoj Danki, nevjerojatno je što su izjavili nakon uhićenja

Jedan detalj posebno 'bode u oči' u slučaju otmice 2-godišnje Maše

Nakon strašnog incidenta u Srbiji otac primio kćerku: 'Gdje si srećo moja, gdje si ti, je li?'

'Svaka ta minuta za mene je bila kao jedan dan. Ta dva sata su mi izgledalal kao vječnost. Kad mi je stigla poruka s njezinom fotografijom, nisam mogao prestati ljubiti sliku koju sam dobio. Osjećao sam se kao da sam se ponovo rodio. U tom trenutku nije važno ni kako živite, koliko zarađujete ni plaćate li redono račune. Dali su mi je da je čujem na telefon ali ona je šutjela. Vikao sam: 'Mašo, tata je', međutim ona je bila potpuno izbezumljena i ni na što nije reagirala, nije se odazivala na ime', prepričava Damir traumu koju će pamtiti dok je živ.

Ispričao je i kako je djevojčica bila potpuno istraumatizirana. Kad ju je preuzeo, bila je bosa, bez čarapica.

Otmičari su je presvukli, a djelovala je i kao da su joj dali neko omamljujuće sredstvo.

Damir je dodao i kako je supruga Mirjana dobro. Još uvije je boli ruka od ozljeda koje je zadobila prilikom borbe s otmičarima, ali je cijelo vrijeme bila prisebna, što je bilo ključno u pronalaženju zločinaca.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene