Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Petero tinejdžera

Islamska država kaznila 94 osobe koje nisu postile za ramazan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osobe su kaznili bičevanjem, vješanjem za ruke ili zatvaranjem u metalne kaveze.

Islamska država kaznila je najmanje 94 osobe, među kojima je i petero tinejdžera, jer su prekršile pravila posta tijekom mjeseca ramazana, objavila je u četvrtak organizacija za zaštitu ljudskih prava u Siriji.

Pročitajte i ovo Miron Huljak iz Službe za sigurnost cestovnog prometa velike gužve na granici Vozači, pamet u glavu i naoružajte se strpljenjem! Tijekom blagdana policija će pojačano kažnjavati teške prekršaje Muškarca vode na bičevanje, ilustracija (Foto: AFP) 28 udaraca Izbičevan u Indoneziji: Vjerski vođa pisao strogi zakon protiv preljuba pa uhvaćen u vezi s udanom ženom

Kažnjeni su bičevanjem, vješanjem za ruke ili zatvaranjem u metalne kaveze, objavio je Sirijski opservatorij za ljudska prava.

ISIS prvi put napao na Mediteranu!

Islamska država drži velike dijelove Sirije i Iraka i redovito ubija i zlostavlja ljude za koje ocijeni da krše veoma strogo tumačenje islama.

Muslimani diljem svijeta za ramazan poste, ne jedu, ne piju i ne puše do zalaska sunca. Od djece se post ne očekuje.

Žrtve su preživjele kažnjavanje, a sve se dogodilo u područjima Rake, Alepa i Deir al-Zora koja drži Islamska država, objavila je organizacija sa sjedištem u Britaniji. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene