Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zauzeta vojna baza

Islamska država preuzela odgovornost za napad u Čečeniji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Islamska država (IS) preuzela je odgovornost za napad na rusku vojnu bazu u Čečeniji u kojoj je poginulo šest ruskih vojnika

Šest napadača Islamske države (IS) je "uspjelo zauzeti vojnu bazu Ruske nacionalne garde" na sjeverozapadu nestabilne kavkaske republike i "nakon višesatne borbe uz pomoć lakog oružja ubiti najmanje šest vojnika" prije nego su i sami bili ubijeni, stoji u priopćenju Islamske države.

Pročitajte i ovo Napad na koncertnu dvoranu u Moskvi Spašavali goli život Svjedoci o paklu koji su prošli u dvorani u Moskvi: "Svi su vrištali, svi su trčali. Bilo je strašno, poput noćne more" Islamska država objavila fotografiju napadača koji su navodno odgovorni za napad u Rusiji Užas u Rusiji Islamska država objavila fotografiju napadača: Ovo su muškarci odgovorni za pokolj u Moskvi

Ruske vlasti su nešto ranije bile izvijestile o istom broju žrtava, nakon napada koji se u noći na petak dogodio blizu grada Naurske.

Iako su oružani sukobi i napadi na vlasti i redarstvene snage sve rjeđi u Čečeniji, i dalje su česti u Dagestanu, malenoj susjednoj republici na ruskom Kavkazu. (HINA)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene