452488
452488
452488
452488
452488

Iscrpljeni migranti odustali od puta do mađarske granice

  • , 05.10.2016., 11:15
  • Autor:
  • komentara

Veći dio grupe od 220 migranata koja je jučer pješice iz Beograda krenula prema mađarskoj granici, odustala je od prosvjeda u Staroj Pazovi zbog umora i kiše.

 
 
 
 
Dio migranata vraćen u Beograd (Video: Vijesti Nove TV u 14)
Dio migranata vraćen u Beograd (Video: Vijesti Nove TV u 14)

Veći dio grupe od 220 migranata koja je jučer pješice iz Beograda krenula prema mađarskoj granici, odustala je od prosvjeda u Staroj Pazovi zbog umora i kiše.

Mali dio migranata želi nastaviti put te traže da im se osigura prijevoz do Subotice, javlja Blic.

Podsjetimo, migranti traže otvaranje granice prema Mađarskoj.

Preko Novog Beograda jučer su krenuli prema sjeveru Srbije, a protutnjali su Zemunom gdje ih je počela pratiti policija.

Tamo je nastala velika gužva u prometu, a migranti su se kretali u pratnji nekoliko marica i policijskih automobila. Promet prema mjestu Batajnica odvijao se usporeno i stvorile su se velike kolone vozila. Automobili su migrante zaobilazila u trenucima  dok su oni uzimali predah.

Prosvjedu je prethodila svađa u parku u blizini autobusne stanice kada je jedna grupa migranata prvo verbalno, a potom i fizički napala druge migrante koji nisu htjeli sudjelovati u prosvjedu.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se