Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prekinuto i 66 posto proizvodnje plina

Isaac prekinuo 93 posto proizvodnje nafte u zaljevu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sjedinjene Države su priopćile da je uragan Isaac u utorak prekinuo 93 posto dnevne proizvodnje nafte i 66 posto proizvodnje plina u područjima Meksičkog zaljeva kojima upravlja SAD.

Državni je ured za sigurnost i zaštitu okoliša SAD-a rekao da su proizvođači nafte i plina obustavili proizvodnju 1,287 milijuna barela nafte dnevno i 85 milijuna prostornih metara prirodnog plina dnevno a te bi se brojke mogle povećati idućih dana.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tragedija na odmoru Čeh fotografirao divovske valove na Kanarima: Pao u more i poginuo Ilustracija Pod okupacijom od 2015. Ukrajina ponovno zauzela naftne platforme blizu Krima: "To je od strateške važnosti"

>> Isaac prijeti New Orleansu na sedmu obljetnicu Katrine

U Meksičkom zaljevu se proizvodi 23 posto dnevne prozvodnje nafte i sedam posto prirodnog plina od ukupne proizvodnje u Sjedinjenim Državama. Isaac bi se po prognozama u utorak navečer ili rano u srijedu trebao približiti New Orleansu. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene