Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osvojili još 6 sela

ZAUSTAVLJEN PAD ISLAMSKE DRŽAVE Ponovno zauzeli važnu rutu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
IS je preuzeo kontrolu nad mjestom al-Rai, sjeverno od Alepa, za koje pobunjenici kažu da je važna ruta ekstremista.

Džihadisti Islamske države ponovno su osvojili u ponedjeljak ključni grad na granici Sirije i Turske, priopćio je Sirijski opservatorij za ljudska prava (SOHR), samo nekoliko dana nakon što su sirijski pobunjenici preuzeli kontrolu nad tim gradom.

Pročitajte i ovo Rusiji je teško povjerovati da je Islamska država odgovorna za teroristički napad Napad u Moskvi Rusiji je teško povjerovati u krivnju Islamske države: "Zapad se požurio pripisati im odgovornost" Zastava Islamske republike Pripadnik ISIL-a U BiH osuđen terorist koji se predstavljao kao humanitarac u Siriji

Po SOHR-u, IS je preuzeo kontrolu nad mjestom al-Rai, sjeverno od Alepa, za koje pobunjenici kažu da je važna ruta ekstremista.

Čelnik SOHR-a Rami Abdel Rahman kazao je za agenciju dpa da su pobunjenici izgubili još šest sela, čime je preokrenut trend koji je počeo prošli tjedan kada su istjerali džihadiste iz nekih mjesta.

"To je veliki gubitak za pobunjenike i dokazuje da se bez potpore zračnih snaga ne mogu zadržati teritoriji", rekao je Rahman.  (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene