Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VELIKA OPASNOST

Irma ne stiže sama: Za njom dolazi i uragan Jose, koji sve više jača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Već sad zabilježeni su maksimalni udari vjetra od gotovo 200 kilometara na sat. Na udaru Josea mogla bi se opet naći već uništena Barbuda.

Za uraganom Irma, koji je u karipskom otočju usmrtio najmanje 10 ljudi, stiže i sve snažniji uragan Jose, koji se trenutačno nalazi oko 950 kilometara istočno od Malih Antila, a ojačao je do uragana kategorije 3, objavili su u četvrtak u američkom Nacionalnom centru za uragane (NHC).

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna STIŽE NOVI URAGAN Klimatolog objasnio ima li uragan Irma veze s klimatskim promjenama Slika nije dostupna Irma uništila Kubu Pogledajte kako izgledaju ulice Havane nakon razornog uragana

Zabilježeni su maksimalni udari vjetra od gotovo 200 kilometara na sat, a iz NHC-a javljaju kako je moguće da će Jose postati još snažniji u sljedećih 24 do 36 sati.

Jose se kreće prema Karibima, a prema sadašnjem modelu kretanja, trebao bi skrenuti sjeverno od Portorika. Barbuda, otok koji je uništen u naletu uragana Irme, mogao bi se naći i na udaru Josea te se nalazi u stanju pripravnosti. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene