Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osude sa svih strana zbog izjave

Iranski vrhovni ajatolah Hamenei: Izrael je 'kancerozni tumor'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iranski vrhovni vođa ajatolah Ali Hamenei ocijenio je da glavni problem islamskog svijeta ostaje Izrael, spominjući nanovo termin 'kancerozni tumor', koji su Zapad i UN osudili.

'Velike sile dominirale su sudbinom islamskih zemalja godinama i smjestile cionistički kanzerozni tumor u središte islamskog svijeta', kazao je ajatolah Hamenei u govoru pred dužnosnicima i veleposlanicima muslimanskih zemalja povodom Ramazanskog bajrama, izvješćuje u nedjelju agencija Irna.

Pročitajte i ovo Izraelski borbeni avion F-15 Pitanje koje visi u zraku Svijet strahuje nakon izraelske najave: Je li moguće da Izrael napadne iranska nuklearna postrojenja? Ilustracija Vodi se žestoka rasprava Netanyahu pred velikom dilemom nakon iranskog napada: "Napravit ćemo sve što je potrebno"

>> Izrael pripremljen za 30-dnevni rat s Iranom

'Sve islamske vlade i narodi moraju paziti na vrlo opasnu zavjeru Zapada koji nastoji da se to pitanje zaboravi potičući podjele unutar islamske nacije', kazao je on.

Iranski čelnici više su puta zadnjih dana koristili sliku kanceroznog tumora govoreći o Izraelu, što su odlučno osudili SAD, Francuska, glavni tajnik UN-a Ban Ki-moon kao i šefica europske diplomacije Catherine Ashton. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene