Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svima otvorena vrata

Iran pozvao veleposlanike u posjet nuklearnim postrojenjima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iran je pozvao veleposlanike nekih zemalja skupine 5+1, Europske unije i nesvrstanih zemalja da posjete njegove nuklearne pogone, izjavio je glasnogovornik ministarstva vanjskih poslova.

'Veleposlanici zemalja Europske unije, predstavnici nesvrstanih zemalja i predstavnici skupine 5+1 (SAD, Francuska, Rusija, Kina i Njemačka) pozvani su da posjete nuklearne pogone', kazao je Ramin Mehmanparasrt na tjednom susretu s novinarima.

Pročitajte i ovo Benjamin Netanyahu i Iron Dome nakon napada Irana Okupio se ratni kabinet, cijeli svijet strahuje od eskalacije sukoba: Netanyahu dvoji oko samo jedne stvari Iran lansirao stotine dronova i projektila na Izrael Napad VIDEO/FOTO Iran napao Izrael dronovima i raketama: Mnogi su oboreni, ranjeno dijete, eksplozije i sirene u raznim dijelovima zemlje

>> Iran može pogoditi Izrael za 12 minuta?!

'Posjet je predviđen prije susreta Irana i zemalja skupine 5+1 o nuklearnoj energiji u Istambulu' potkraj siječnja, a predstavlja 'novi znak dobre volje' u okviru suradnje Irana i Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA), objasnio je. 'Popis pozvanih zemalja bit će objavljen kasnije', izjavio je on, odbijajući reći je li na njemu i SAD. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene