Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na rubu novog rata?

Iran pozvao islamske zemlje na masovnu odmazdu protiv Izraela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iranski ministar obrane rekao je kako je jedini način da se stane na kraj 'zločinima cionističkog režima' zajednički udar muslimanskog svijeta.

Ahmad Vahidi, ministar obrane Irana rekao je kako muslimanske zemlje moraju oštro odgovoriti na napade Izraela na Gazu. 'Stati na kraj zločinima cionističkog režima moguće je samo ujedinjenjem i revolucionarnom odmazdom muslimanskog svijeta', rekao je Vahidi, a prenosi iranska novinska agencija IRNA.

Pročitajte i ovo Predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen Prijelomna točka "Rizik od eskalacije sukoba je stvaran, situacija je eksplozivna": Von der Leyen najavila sankcije Ilustracija Nižu se kritike Istražni odbor potvrdio: Netanyahu je kriv za smrt nekoliko desetaka hodočasnika

>> Izraelski zrakoplovi gađali zgrade Hamasove vlade

Ministar optužuje Izrael da 'masakrira potlačeni palestinski narod, uključujući žene i djecu', te tvrdi kako se radi o jasnom slučaju ratnog zločina.

Podsjetimo, Izrael je u srijedu izvršio više od 20 zračnih napada u kojima je, između ostalih, poginuo i šef vojnog krila Hamasa. Otada su sukobi eskalirali te je su jučer na Izrael bile ispaljene dvije rakete, a danas su izraelski zrakoplovi gađali zgrade Hamasove vlade.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene