Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pravni postupak nije završen

Iran otkazao oslobađanje uhićene Amerikanke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iran je otkazao planirano oslobađanje uhićene Amerikanke jer pravni postupak još nije završen, rekao je teheranski tužitelj Abbas Jafari Dolatabadi, kako je prenijela iranska novinska agencija ILNA.

'Njeno je puštanje otkazano jer nije završen pravni postupak', rekao je Dolatabadi, izvijestila je ILNA. Iran je rekao da će u subotu na slobodu pustiti Sarah Shourd, jednu od troje državljana SAD-a privedenih blizu granice s Iraku u srpnju 2009. godine.

Pročitajte i ovo Sayyed Ali Khamenei Situacija se zaoštrava Predsjednik Irana najavio: "Svaki izraelski odgovor dočekat ćemo s još jačim udarom" Benjamin Netanyahu i Iron Dome nakon napada Irana Okupio se ratni kabinet, cijeli svijet strahuje od eskalacije sukoba: Netanyahu dvoji oko samo jedne stvari

Glasnogovornik ministarstva vanjskih poslova Ramin Mehmanparast ranije u petak je rekao da je predsjednik Mahmud Ahmadinedžad intervenirao glede planiranog oslobađanje Sarah Shourd koja je, zajedno s dva druga Amerikanca, optužena za špijunažu.

'Izvješća o njenom puštanju pravosuđe ne može potvrditi i, naravno, svaka odluka o navedenom osumnjičeniku ovisi o pravnom postupku', rekao je tužitelj. Dolatabadi nije rekao kada će biti oslobođena. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene