Obavijesti Video Pretražite Navigacija
USTUPCI TERORISTIMA

Iran osudio atentat u Parizu: Zapad potiče terorističke akcije u Europi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iran je osudio atentat u Parizu i izrazio sućut istodobno kritizirajući politiku Zapada zbog "ustupaka" koje daje "terorističkim zločincima" u Siriji, izvijestili su petak iranski mediji.

Glasnogovornik iranskog ministarstva vanjskih poslova Bahram Gasemi je osudio napad, izveden u četvrtak navečer na Elizejskim poljanama, u kojem je jedna osoba ubijena i izrazio sućut francuskom narodu, izvijestila je agencija Isna.

Pročitajte i ovo Ispaljene rakete Napad VIDEO Pet raketa ispaljeno je iz Iraka prema bazi američke vojske u Siriji Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..."

On je, međutim, istodobno istaknuo da su "nažalost, ustupci koje Zapad radi teroristima znak dvostrukih mjerila u odnosu prema terorizmu te ih tako potiču na terorističke akcije u središtu Europe".

Iran redovno optužuje zapadne zemlje da izravno ili neizravno podržavaju džihadističke skupine dajući svoju potporu pobunjeničkim skupinama u Siriji.

Iran politički i vojno podržava režim sirijskog predsjednika Bašara al-Asada u njegovoj borbi protiv pobunjeničkih i džihadističkih skupina. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene