Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Spremna za korištenje'

Iran će imati nuklearnu bombu 2014.

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šef Mosada Meir Dagan kazao je da će Iran raspolagati atomskom bombom 'spremnom za korištenje' 2014. ako njegov nuklearni program ne bude ometan.

'Ako njihov program ne bude imao tehničkih problema, Iranci će posjedovati bombu spremnu za upotrebu oko 2014., što predstavlja konkretnu prijetnju sigurnosti Izraela. Moramo ukloniti tu prijetnju', kazao je Dagan pred povjerenstvom vanjskih poslova i obrane u parlamentu. Ocijenio je međutim da bi zadržavanje međunarodnih sankcija protiv Teherana moglo 'dovesti do prekida' nuklearnog programa.

Pročitajte i ovo Iranski dronovi Ususret novim sankcijama Iran predstavio nove dronove-kamikaze: Slične onima koje Rusi koriste u Ukrajini Željko Cvrtila Lažna dojava Bivši kriminalist o prijetnji bombom u Zagrebu: "Nije nužno da su ostali otisci prstiju. Jedna će stvar biti sasvim dovoljna"

Izraelski ministar vanjskih poslova Avigdor Lieberman izjavio je da Izrael očekuje od međunarodne zajednice 'odluke protiv iranskog nuklearnog programa poput onih nametnutih Sjevernoj Koreji'.

(Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene