Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Proglašen policijski sat

Irak: Eksplozija kamion-bombe, najmanje 25 poginulih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje je 25 osoba poginulo a 70 je ranjeno u utorak u eksploziji kamiona-bombe na tržnici iračkog grada Divanije, 160 km južno od Bagdada, doznaje se od medicinskih i sigurnosnih izvora.

'Najmanje je 25 osoba poginulo a sedamdesetak je ranjeno u eksploziji kamiona-bombe parkiranog na tržnici u središtu' Divanije, rekao je policijski čelnik koji je htio ostati anoniman. Bolnički izvor navodi da su trupla 25 žrtava prevezena u glavnu gradsku bolnicu.

Pročitajte i ovo Izraelski napad na Rafu RATNE STRAHOTE "Tragedija, djevojčica je rođena kao siroče": Spasili bebu čija je majka ubijena u napadu Ilustracija teško je ozlijeđena Strava u Zagrebu: Ponudio djevojci prijevoz pa je nakon svađe izbacio iz auta, udario i vukao po cesti

>> Novi napad u Iraku: Auto bomba ubila 10 osoba

Odmah nakon eksplozije, sigurnosne snage u gradu s oko 440.000 stanovnika proglasile su policijski sat za grad i okolicu.

Nešto ranije u utorak, u gotovo simultanim eksplozijama dviju autobomba blizu šijitskog grada Kerbale, 110 km južno od Bagdada, poginula su četiri šijitska hodočasnika. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene