Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Testovi na HIV i hepatitis

Inzulinskom iglom ubo 26 učenika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tinejdžer je uhićen nakon divljanja u školi, prilikom kojeg je ranio 26 svojih kolega inzulinskom iglom.

Ranjeni učenici izbodeni su u području vrata ili glave. Svi su prevezeni u bolnicu, gdje su ih testirali na HIV i hepatitis. Pred njima je tromjesečno isčekivanje nalaza.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo Komemoracija za žrtve brutalnog napada u Sydneyju Ubijeno šest osoba Napadač iz Sydneyja ciljao je žene: "Snimke govore same za sebe"

Roditelji napadnutih učenika ogorčeni se događajem u srednjoj školi Tooth Hill i optužuju ih da nisu poduzeli dovoljne mjere opreza kako se ovo ne bi dogodilo.

>> Bolničar pacijente ubijao inzulinom

14-godišnji dječak je suspendiran na pet dana s nastave, dok se ne provede ionterna istraga o tome što se zapravo dogodilo.
Škola se oglasila priopćenjem da je istraga o događaju u tijeku. Ono što se zna je da je učenik za svoj napad na dvadesetak učenika koristio 8 mm lancetu.

Zdravstvene udruge naglašavaju da je mala vjerojatnost da su studenti zaraženi zbog napada inzulinskom iglom.

 Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene