Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Invazija zečeva na Mandelin muzej

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muzej na otoku Roben u Južnoafričkoj Republici bit će zatvoren dok se vlasti ne riješe kolonije zečeva koji su naselili mjesto gdje je nekoć bio zatočen Nelson Mandela.

To poznato turističko odredište, u kojem se nalazi ćelija nekadašnjeg južnoafričkog predsjednika, neće primati posjetitelja sve dok se ne uklone zečevi koji ugrožavaju okoliš i povjesne zgrade koje se nalaze na popisu svjetske baštine.

Pročitajte i ovo Invazija komaraca u Argentini Buenos Aires VIDEO Nevjerojatni prizori iz milijunskog grada: Rojevi komaraca teroriziraju ljude, vlasti strahuju od širenja bolesti Zahrđali projektil pronađen u garaži u SAD-u - 1 Čišćenje garaže FOTO Htio je muzeju donirati nuklearni projektil, na vrata mu je ubrzo pokucala policija

'Kolonija je tako velika da prijeti uništenju osjetljive otočne vegetacije i nekih životinjskih vrsta', rekao je direktor muzeja Seelan Naidoo.

Točan broj zečeva nepoznat je.

Problem će se riješiti sterilizacijom zečeva kako bi se kolonija svela na razumnu mjeru. Muzej, smješten na otoku nasuprot Capetowna, bit će zatvoren od 1. do 16. studenoga.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene