Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatni prizori

INTERAKTIVNA KARTA Spektakularna erupcija vulkana!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Filmska ekipa iz Rusije je od niza fotografija izradila spektakularnu panoramu eruptirajućeg vulkana na istoku Rusije.

Riječ je o vulkanu Plosky Tolbachik koji je jedan od četiri vulkana koji se nalaze u krugu od 110 kilometara. Svi ti vulkani bili su aktivni istovremeno u studenom prošle godine, piše Daily Mail.

>> VIDEO Ekvador: Vulkan 'ispucavao' lavu kilometar iznad kratera, stanovništvo evakuirano


Neprofitna organizacija AirPano je niz interaktivnih panorama napravio spajanjem fotografije koje su dobili od skupine fotografa i entuzijasta. Oni su putovanje u Dubai otkazali samo kako bi snimili spektakularne prizore.

'Vulkan je bio prekriven oblacima i dimom. Kad smo se odlučili približiti, ugledali smo rijeku lave te usporili kako bi snimili nekoliko panoramskih fotografija. Svaki put kada sam pokušao fotografirati erupciju osjećao sam se kao da glavu stavljam u pećnicu. Bilo je jako vruće', rekao je Stas Sedov, jedan od fotografa koji su iz helikoptera snimali ovu erupciju.

Pročitajte i ovo Island, 14.01.2024. - 2 Kod Grindavika VIDEO Lava se izlila na ulice, vatra guta kuće, stanovnici očajni, hitne službe upozoravaju: "Ne prilazite gradu" Erupcija na Islandu, ilustracija četiri tisuće stanovnika Stanovništvo se ponovo evakuira, strahuje se od nove erupcije na Islandu

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene