Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bitan dio

'Uspješno smo došli do dijela zrakoplova koji je bio naš cilj'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Let QZ8501 pao je 28. prosinca za vrijeme oluje na puti iz grada Surabaya u Singapur.

Pronađen je rep palog zrakoplova Air Asie, izvijestili su indonezijski dužnosnici. Tvrde da su došli do dijela zrakoplova koji je bio njihov cilj. Naime, ovaj dio posebno je važan jer su u njemu nalazi crna kutija, piše Sky News.

Pročitajte i ovo I dalje traje potraga za Dankom Neslužbeno se govori Obustavlja se potraga za tijelom Danke Ilić u ovom opsegu? Cvijeće i svijeće u Banjskom Polju Traje potraga Majka ubojice malene Danke bez imalo srama pravda sina: Otkrila što je policija uzela iz kuće

Podsjetimo, let QZ8501 pao je 28. prosinca za vrijeme oluje na puti iz grada Surabaya u Singapur. Prije polijetanja pilot je tražio da leti na višoj nadmorskoj visini kako bi izbjegao oluju, ali zahtjev mu je odbijen zbog broja aviona iznad njega na prometnoj ruti.

Indonezija: Nastavljena potraga po povoljnijem vremenu

U posljednjem javljanju kapetan Iriyanto, inače iskusni bivši pilot ratnog zrakoplovstva, rekao je kako želi promijeniti kursda izbjegne oluju. Nakon toga, oko 40 minuta nakon polijetanja, izgubljen je svaki kontakt. Na letu je bilo 162 ljudi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene