Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez ometanja predizborne utrke

Indijskom premijeru ugrađena srčana premosnica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Indijskom premijeru 76-godišnjem Manmohanu Singhu je ugrađena srčana premosnica, objavila je indijska agencija PTI. Operacija koja uobičajeno traje oko šest sati, počela je u 9.00 sati po mjesnom vremenu u Sveindijskom institutu za medicinsku znanost u New Delhiju, dodaje PTI.

Premijerov oporavak nakon operacije trebao bi trajati mjesec dana, kako navodi agencija. Manmohan Sing je ovog tjedna obavio sve liječničke pretrage u nekoliko velikih javnih bolnica u New Delhiju, među kojima i angiografiju koja je pokazala zakrčenje srčanih arterija.

Pročitajte i ovo Leo Varadkar Emotivan govor Irski premijer Varadkar neočekivano podnio ostavku: "Nemam ništa drugo zacrtano" Slika nije dostupna Uspješna višesatna operacija Indijski premijer stabilno nakon operacije

Singh je 1990. već bio operiran u Velikoj Britaniji radi ugradnje premosnice, a 2003. je bio podvrgnut zahvatu angioplastike ili proširenja mjesta suženja srčanih arterija. Singh koji je rođen u rujnu 1932. predvodi koalicijsku vladu od svibnja 2004. Nakon ovih zahvata dobro se osjećao, osim što je morao na 'lakšu' operaciju prostate i očne mrene.

Kongresna stranka koja predvodi koalicijsku vladu ocijenila je da premijerovi zdravstveni problemi neće omesti predizbornu utrku za parlamentarne izbore koji se trebaju održati u travnju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene