Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Nova kritika na račun prve kćeri

Indijski diplomat usporedio Ivanku Trump s "budalastim saudijskim princem"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Indijski diplomat usporedio je Ivanku Trump s "budalastim saudijskim princem". Ivanka Trump će na summitu u Indiji voditi američku delegaciju.

Donald Trump u četvrtak je objavio da će njegova kćer, koja za njega radi kao neplaćena savjetnica, voditi američku delegaciju na Globalnom summitu poduzetništva koji se u Indiji održava u studenom, prenio je Independant.

Pročitajte i ovo Stoltenberg i Zelensky na NATO sastanku Raspravljaju i o Stoltenbergovom nasljedniku NATO dogovara plan za Ukrajinu u slučaju da pobijedi Trump Donald Trump trogodišnja istraga Državna odvjetnica optužila Trumpa i njegovu djecu za prijevaru: Pogledajte za što ga sve tereti

Anonimni diplomat rekao je novinaru Bobbyju Ghoshu, uredniku Hindustan Timesa: "Mi na Ivanku Trump gledamo kao na budalastog saudijskog princa. U našem je nacionalnom interesu da im laskamo."

"Sramota je što se SAD uspoređuje s monarhijom. Ali to je sramota Amerike, ne Modija, ili Indije", dodao je diplomat.

Državno tajništvo SAD-a reklo je da će se tijekom trodnevnog summita podupirati suradnja između američkih poduzetnika i investitora s njihovim indijskim kolegama, kako bi se "stvorila trajna suradnja".

Ivanka Trump u nekoliko je navrata bila meta kritičara zbog predstavljanja SAD-a na međunarodnoj pozornici. Bivša poduzetnica i manekenka sjela je na mjesto svog oca tijekom sastanka na G20 summitu u Hamburgu, zbog čega je Trumpova administracija optužena za nepotizam.

Indijski premijer Narendra Modi, koji je Ivanku Trump u lipnju pozvao u Indiju, rekao je da se raduje njenom vođenju američke delegacije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene