Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prelazili zidove

VIDEO Uhićeno tisuću osoba zbog varanja na ispitima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Indijska policija u nedjelju je objavila da je uhitila tisuću osoba pošto je televizija objavila snimke prijatelja i roditelja koji prelaze zidove školskog zdanja kako bi pomogli kandidatima tijekom ispita.

Te snimke objavljene na društvenim mrežama pokazuju više desetaka osoba s mobilnim telefonima i šalabahterima na prozorima četverokatnice u državi Bihar.

Pročitajte i ovo Trojica muškaraca osumnjičenih za silovanje blogerke Užas u Indiji Grupno silovali blogericu: Uhićena preostala četiri osumnjičenika Travel blogeri Fernanda i Vincente Horor na putovanju Dramatična objava popularnih blogera: "Večeras su je grupno silovali, njih sedmorica, kurvini sinovi!"

Druge snimke prikazuju školsko osoblje i policajce koji mirno promatraju i ne reagiraju na jednake prizore u drugim ispitivačkim centrima koji upravo provode završne srednjoškolske ispite, poput mature.

Na državnoj maturi koristio mobitel i odgovore objavio na Fejsu

Varalice i njihovi pomagači moraju platiti globu od 2000 rupija (oko 200 kuna) da bi bili pušteni iz pritvora, kazao je visoki dužnosnik policije iz Bihara.

"Polovica privedenih su roditelji i nastavnici, a ostali su prijatelji i članovi obitelji", rekao je on za AFP. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene