Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška nesreća

Indija: U sudaru autobusa i vlaka 33 mrtvih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje 33 osobe poginule su u u sudaru autobusa i vlaka na pružnom prijelazu u indijskoj saveznoj državi Uttar Pradeshu, javlja BBC.

Nesreća se dogodila na prijelazu bez sigurnosne brklje u mjestu Patiyaliju, 250 kilometara južno od Delhija. U autobusu se nalazilo stotinjak putnika koji su se vraćali s vjenčanja. Dio od njih vozio se na krovu.

Lokalni mediji javili su da je vlak vukao autobus 500 metara niz prugu. Teško je ozlijeđeno 17 ljudi, navodi indijska agencija PTI.

Indijska željeznička mreža četvrta je najveća na svijetu. Na dan se u prosjeku njome vozi 18,5 milijuna ljudi, a na godinu se dogodi oko 300 težih željezničkih nesreća. U svibnju prošle godine 150 ljudi poginulo je kada je vlak na liniji Kolkata-Mumbai izletio s tračnica.  (Hina)

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Slovačkoj užas u Slovačkoj Sofiju, Katu i Luciju pregazio je otac njihove kolegice iz škole: Strašna prometna nesreća šokirala je zemlju Policija - 3 Prekinut promet Nova prometna nesreća u Dalmaciji, cesta je zatvorena za promet

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene