Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Indija: Maloljetne djevice se prodaju za 2.600 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Improvizirana skrovišta, kilometar i pol od grada Bharatpur u Rajastanu, u kojima djevojčice, mnoge mlađe od 18, a neke mlađe i od 15 godina, šetaju ili sjede pored prašnjave ceste, dom su za 59 obitelji plemena Bedia specifičnog po tradiciji prostitucije.

Zainteresirani prolaznici nadmeću se za jednu od njih, 14-godišnju djevicu Suli s kojom će netko nakon cjenkanja kupiti pravo na 'prvu noć'. Najvjerojatnije poslovni čovjek iz srednje klase. Cijena djevice doseže i do 2.600 kuna, a za tu svotu moguće ju je 'imati' i nekoliko tjedana.

Pročitajte i ovo Fortenova grupa Belje, Pik, Vupik i drugi Fortenova ispituje interes za prodaju važnog poslovnog područja: Bitno im je očuvati zaposlenost i tradiciju Ilustracija Jačanje sigurnosti Amerika odobrila prodaju još osam helikoptera Black Hawk Hrvatskoj

Suli kaže da je sretna što može trgovati. 'Ja sam to izabrala. Ne znam kako će biti, nisam još nikoga pitala. Otići ću s onim tko najviše plati.'

Djevojčice iz plemena Bedia postaju prostitutke kako bi stekle pravo prelaska u odraslu dob, a kad djevojčica izgubi djevičanstvo, ne može se udati.

>> Šokantno: Osmogodišnja djevojčica traži razvod!

Mnogi roditelji ovog plemena ne priželjkuju takvu sudbinu svojoj djeci.

'Svoju ću kćer poslati na školovanje da ne mora raditi ovaj posao', rekla je jedna majka.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene