Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Udaljena sa stadiona

Incident na utakmici u Miamiju: Policajac udario ženu u glavu nakon što ga je ošamarila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Društvenim mrežama proširila se snimka na kojoj policajac iz Miamija udara ženu u lice tijekom studentske utakmice američkog nogometa.

Snimka prikazuje kako policajci sa stadiona iznose 30-godišnju ženu koja je u jednom trenu ošamarila policajca, nakon čega ju je on udario u glavu.

Pročitajte i ovo Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo

Snimka je nastala tijekom subotnje utakmice između ekipa Miami Hurricanes i Virginia Tech Hokies na stadionu Hard Rock u Miamiju. Nije poznat razlog zbog kojeg je žena izbačena sa stadiona, no mnogi koji su pogledali snimku prema njezinim reakcijama ocjenjuju kako je očito bila pod utjecajem alkohola.

Ponašanje je izazvalo bijes korisnika društvenih mreža koji traže da se policajac, koji je zasad imenovan samo kao „detektiv Ross“, otpusti iz službe, javlja Independent.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene