Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimila ih nadzorna kamera

Incest u Britaniji: Brat i sestra ulovljeni 'na djelu' u liftu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Richard Finlayson (21) i njegova sestra Kirsty (18) suočeni su sa zatvorom nakon što ih je nadzorna kamera 'uhvatila na djelu' u liftu na željezničkoj stanici.

Na šokantnoj, 15-minutnoj snimci nadzorne kamere vidi se kako 'par' nakon seksa izlazi iz lifta, a potom se vraćaju i čin ponavljaju još jednom. Prije izlaska iz lifta po drugi put Richard je Kirsty dao novčanicu od 20 funti. Da bi stvar bila bolja na stanici su samog ostavili 11-godišnjeg rođaka i rekli mu da ih pričeka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Otmičar pobjegao VIDEO: Dvogodišnjak spasio sestru od otmice Slika nije dostupna Imaju četvero djece Incestuozni brat i sestra izgubili slučaj pred Europskim sudom

Sve je to prošlog lipnja na monitorima vidio radnik gradske željeznice na postaji Motherwell i uključio alarm. Policija je brzo stigla na mjesto događaja i uhitila ih. 

Brat i sestra su na sudu priznali 'nezakonit seksualni odnos', no negirali su kako je Richard Kirsty platio za seksualni odnos. 'Dao sam joj novac kao brat sestri, a ne za seks', kazao je Richard na sudu.

Blizak prijatelj obitelji je za lokalne novine kazao kako je 'njihova obitelj uništena'. 'Svi smo očajni. Pozlilo mi je kada sam čuo za to. Nitko ništa nije znao dok nisu dobili poziv na sud. Nismo mogli vjerovati. To je poput noćne more'.

Richard je upisan u registar seksualnih prijestupnika, a sud će im kaznu izreći u listopadu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene