Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Golema bol

Imao erekciju 17 sati: Liječnici mu isisavali krv i 24 puta ubrizgavali lijek

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jason Garnett u petak je preživio vjerojatno najsramotniji dan u svom 23 godine dugom životu.

Jason Garnett, 23-godišnji Britanac, opisao je 'vjerojatno najsramotniji dan u svom životu' - završio je u bolnici zbog 17 sati duge erekcije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Skandal u susjedstvu Kupili lijes, isprintali osmrtnice: Obitelj došla po bakino tijelo u bolnicu pa doživjela potpuni šok Ilustracija Sve se istražuje Užasna tragedija: Sedmero djece preminulo u četiri dana, u bolnici u Trinidadu pronađene opasne bakterije

S erekcijom se probudio u petak oko devet sati ujutro nakon seksa s prijateljicom. I ranije je imao erekcije koje su trajale po sat vremena pa se nije čudio, ali oko ručka se već počeo brinuti. Mislio je da će mu pomoći ledena kupka - ali nije. Kao ni neugodno trčanje, piše news.com.au.

Kada je prošlo osam sati povjerio se prijatelju. 'Trebali ste vidjeti izraz na njegovom licu kada sam mu rekao što nije u redu', priča mladić.

Iako je na početku umirao od smijeha, ubrzo je shvatio koliko je situacija ozbiljna.

Cijela jedna država žali se na premale kondome - I boji se strašne bolesti!

Jason je odveden u bolnicu gdje je utvrđeno da pati od prijapizma, rijetkog stanja koje ne uzrokuje seksualna želja ili stimulacija. Ako se ne liječi može trajno oštetiti penis.

Liječnici su ispustili više od 1,1 litara krvi iz njegove muškosti, a u njegov penis 24 puta su ubrizgavali lijekove kako bi pokušali ograničiti dotok krvi.

'gledati ih kako mi zabadaju iglu u penis bilo je užasno iskustvo -kako nešto iz horor filma. Bol je bila deset na ljestvici do deset', kaže.

Nakon 17 sati erekcije više nije bilo i sada sve funckionira normalno, osim činjenice da njegov penis izgleda kako da je prošao rat. Crno modar je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene