Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dosadila im rutina

VIDEO Imali su sve, a onda su napravili nekoliko dramatičnih poteza

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tek vjenčani Josh i Jessa imali su sjajne poslove, živjeli u velikoj kući i dobili sina Jacka, kada su shvatili da žele nešto drugo od života.

Oni koji su ih poznavali 2009. godine vjerojatno su mislili da obitelj Works ima sve. Tek vjenčani Josh i Jessa imali su sjajne poslove, preselili su se u veliku kuću u Kansasu s pet spavaćih soba, dobili su sina - malog Jacka, piše Business Insider.

Pročitajte i ovo Imaš pravo, ostvari ga IMAŠ PRAVO, OSTVARI GA! Ne znate trebate li prijaviti porez na dohodak? Stručnjaci su izračunali kako roditelji mogu ostvariti maksimalan povrat poreza! Ilustracija masovna pucnjava u Iranu Muškarac kalašnjikovim ubio 12 članova obitelji, uključujući oca i brata

No, 2011. godine postali su umorni od rutine i željeli nešto više od života. Htjeli su bolje raspolagati svojim novcem i vremenom, ali i obići zemlju sa sinom.

A što kažete na ovu 'ponudu'?

Oboje su imali poslove koje su mogli raditi s bilo kojeg mjesta pa su uskoro napravili neke dramatične poteze - prodali su sve što posjeduju, kupili prikolicu i krenuli na put.

Odlučili su postati putnici s punim radnim vremenom, bez isplaniranog povratka, a veliki potez planirali su 18 mjeseci. Danas putuju, dokumentirau sve što vide, a ostatak svijeta može ih slijediti na Instagramu. Putuju diljem Sjedinjenih Američkih Država, a u  sve što im treba nalazi se u prikolici koju nazivaju svojim domom.

Pustolovina koja je mogla završiti kobno

O svojoj odluci da žive nomadskim životom, roditeljstvu i lekcijama koje su naučili putujući Josh i Jessa progovorili su u dokumentarcu produkcijske kuće Dark Rye.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene