Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Imala je 12 godina

'Liječnik mi je dao potvrdu o nevinosti, zatim me muškarac silovao dva dana'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako bi podmirila dugove obitelji ova Kambodžanka prodala je nevinost svoje 12-godišnje kćeri.

Kambodžanka Kieu je imala samo 12 godina kad joj je majka sredila prvi 'posao'. Prvo ju je pregledao liječnik koji joj je izdao potvrdu o nevinosti, a zatim je odvedena u hotel gdje ju je dva dana silovao muškarac u pedesetim godinama.

Pročitajte i ovo Skrnavljenje erdutskog groblja - 3 Nečuveni vandalizam FOTO Policija otkrila tko je uništio groblje u Slavoniji: Rezultat istrage je za neke šokantan, za neke i tužan Djeca u vrtiću Virusi se brzo šire Kako smanjiti broj bolesne djece? ''Četiri su najvažnije stvari, a ovo treba djecu posebno naučiti"

'Nisam znala o kakvom se poslu radi i nisam znala je li posao dobar za mene. Nisam imala pojma što očekivati. Sada znam da posao nije bio dobar za mene', rekla je Kieu.

Iako je isprva dogovorena cijena za njenu nevinsot iznosila 1500 dolara. Djevojčica je dobila samo 1000 dolara od kojih je 400 morala dati ženi koja ju je dovela u hotel. S ostatkom je njena majka namirila obiteljske dugove, prenosi CNN.

VIDEO Zemlja u kojoj je prostitucija dio svakodnevnice

Kieu kaže kako joj je nakon prvog 'posla' bilo slomljeno srce. Kad se vratila kući vidjela je da je i njenoj majci krivo zbog svega, no nije prezala pred slanjem djevojčice u bordel.

Tamo je Kieu provela tri dana. Svaki dan silovala bi je najmanje tri muškarca.

Ponovno se vratila kući, no kad je shvatila da je majka opet namjerava prodati odlučila je pobjeći.

No, njena priča samo je jedna u moru sličnih u selu Svay Pak na periferiji Phnom Penha. Takozvana prijestolnica dječje prostitucije i traffickinga uskoro bi, zahvaljujući organizaciji Alliance for Women in Media Foundation, trebala dobiti školu koja će tamošnjim djevojčicama pružiti alternativu prostituciji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene