Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimka iz stana

VIDEO Ima se, može se: (Ne)ukus zloglasnih talijanskih mafijaša

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanska policija objavila je snimku stana pripadnika Camorre. Vintage telefon, zlato, jacuzzi s inicijalima...samo su dio namještaja.

Kauč Luja XVI., vintage telefon, jacuzzi s urezanim inicijalima, gomila zlata - dio je to namještaja u stanu mafijaša, člana Camorre ,koji je talijanska policija zaplijenila ranije ovog tjedna.

Blam američke diplomacije: Organizirali bordel u konzulatu u Napulju

Pročitajte i ovo Nepoznata žena prevarila 75-godišnjakinju i iz torbice joj ukrala nekoliko tisuća eura Opreza nikad dosta Došla 75-godišnjakinji na vrata i rekla da ima poklon: Ubrzo je iz torbice nestalo nekoliko tisuća eura Ilustracija VENDETA U ITALIJI Mafijaši su sve dovitljiviji: Imali su lukav plan kako da otruju svećenika, ali im nije uspjelo

Kada se ne skrivaju u Južnoj Americi, na Karibima ili negdje drugdje, članovi jedne od najzloglasnijih talijanskih kriminalnih organizacija uglavnom žive skriveni u bunkerima i tajnim vilama smještenim u talijanskim selima - ili u stanovima poput ovog smještenog u predgrađu Napulja, piše Business Insider.

On pripada Salvatoreu Lucarelli i Cirou Barretti, šefovima klana Vanella-Grassi. Snimku raskošnog objekta objavila je talijanska policija i obavijestila da su mafijaši stan preuzeli na silu. 'Tako oni rade, kada obitelj preuzme kontrolu nad nekom lokacijom, preuzimaju i domove svojih supranika i izbacuju ih van', objasnili su službenici.

Novi vlasnici nakon useljenja vole renovirati kuću, a jedan korisnik Facebooka napisao je kako imaju - grozan ukus.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene