Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljubav iz ringa

Ima li Putin novu ljubavnicu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Natalia ‘Sledgehammer’ Ragozina viđena je s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, pa su počela šuškanja da šef Rusije ima novu ljubavnicu.

Internet u Rusiji bruji oko novog para - najmoćnijeg čovjeka u državi i poznate boksačice Natalie Ragozine. Njih dvoje snimljeni su zajedno prije dva tjedna, piše The Daily Beast.

Pročitajte i ovo Kusturica na sastanku s Putinom usporedio hrvatske ustaše i ukrajinske banderovce U mnogo čemu su se složili Kusturica na sastanku s Putinom usporedio hrvatske ustaše i ukrajinske banderovce Vladimir Putin Proljetno novačenje Objavio Kremlj: Putin pozvao u vojsku čak 150.000 ljudi

Natalia 'Sledgehammer' Ragozina je 39-godišnja boksačica umirovljena 2009. Prije nego se povukla iz ringa bila je nepobjediva.

TIJELO K'O REMEK-DJELO Muževni Putin pohvalio se slikom iz teretane

Ruska televizija NTV objavila je fotografiju njih dvoje na jednom događaju u Sochiju na kojem je Ragozine sjedila između Putina i ruskog premijera Dmirtija Medvjedeva.

Putin (62) je već pokazao naklonost prema ženama iz sporta, a i sam često u medijima istupa kao netko tko se vrlo rado bavi sportskim aktivnostima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene