Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krvoproliće u BiH

Ilegalno sjekao po šumi pa ubio trojicu koja su ga pokušali spriječiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri osobe ubijene su kod Donjeg Vakufa u središnjoj Bosni a počinitelj tog zločina uhićen je u večernjim satima dok se njegovi motivi još utvrđuju, potvrđeno je iz lokalne policije.

Glasnogovornik ministarstva unutarnjih poslova županije Središnja Bosna Rusmir Prohan izjavio je kako je policija dojavu o ubojstvu dobila oko 16 sati a odmah su na teren upućene sve raspoložive snage uključujući i "specijalce".

Pročitajte i ovo Screenshot U policijskoj postaji Šokantno otkriće: Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke nije umro prirodnom smrću? Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica

Očevidom je utvrđeno kako su iz vatrenog oružja ubijena dva zaposlenika županijske uprave za šumarstvo i jednog vozača traktora koji je, po svemu sudeći, bio angažiran na izvlačenju nelegalno posječenih stabala.

Televizija Federacije BiH (FTV) izvijestila je kako su policajci oko 19 sati uhitili ubojicu nakon višesatnih pregovora o predaji.

Nagađa se kako je ubojstvo počinila osoba koja je nelegalno sjekla šumu, a pokušao je spriječiti šumare da zaplijene stabla koja je ranije posjekao. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene