Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nečuveno

Igra 'školice' je kriminalna radnja?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica neimenovanih britanskih policajaca navodno su upozorili djevojčicu (10), kako je crtanje kredom po kolniku kriminalna radnja. Djevojčica si je nacrtala 'školicu', igru u kojoj djeca po skakutanjem u polja s brojevima pokazuju vještinu.

Lilly Allen (10) pošla se igrati ispred kuće u Ramsgateu i nacrtala je kredom 'školicu', kad su joj prišla dvojica policajaca i rekla joj kako je to što je napravila kriminalna radnja, prenosi Telegraph. Nije im palo napamet da će prva kiša izbrisati nacrtano.

Pročitajte i ovo Ilustracija Eskalacija nasilja SAD i Velika Britanija žestoko napali Jemen, hutisti odmah izveli novi udar Muškarac je pojeo samo jedan zalogaj curryja i umro od alergijske reakcije kobna reakcija Pojeo samo jedan zalogaj jela s piletinom i srušio se: Umro je za nekoliko dana

>> VIDEO 'Igra' u kojoj razbijaju nadzorne kamere i izluđuju policiju!

Njezin otac Robert (51) je, kad mu je rekla što su joj neimenovani policajci rekli, izašao van, uslikao 'kriminalno djelo' i objavio ga uz šaljiv komentar na Facebooku.

Nije se šalio s policijom zato, već je podnio pritužbu policiji okruga Kent oko incidenta koji se dogodio početkom tjedna, odnosno u ponedjeljak.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Biste li i vi podnijeli pritužbu protiv policije zbog ovog?

  • Da, apsolutno
  • Ne, policija mora održavati red
  • Nije mi bitno

Ukupno glasova:

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene