Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Operirao i tumor

Hugo Chavez hitno završio u bolnici zbog zatajenja rada bubrega?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Venecuelanski predsjednik Hugo Chavez završio je ponovno u bolnici zbog zatajenja bubrega, prenosi lokalni list El Nuevo Herald.

Chavez se nedavno vratio s Kube, gdje je bio na operaciji tumora iz predjela zdjelice, no vrlo malo je poznato o stanju njegove bolesti nakon toga.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zlokobna poslastica Slatkiš popularan među djecom može izazvati rak? Neke zemlje zabranile su upotrebu sporne tvari Slika nije dostupna Vratio se s Kube Chavez se vratio u Venezuelu i objavio da je liječenje raka uspjelo

Chavez je prebačen u vojnu bolnicu u Caracasu jučer ujutro, prenosi navedeni list, citirajući anonimne izvore upoznate sa stanjem venecuelanskog predsjednika.

Doveden je u dosta ozbiljnom stanju u bolnicu, a kako mu se stanje po dolasku u bolnicu nije poboljšavalo, prebačen je na odjel intenzivne njege. Venecuelanski ministar informacija Andres Izarra zanijekao je to izvješće na svojem Twitter profilu.

'Oni koje bi trebalo primiti u bolnicu su novinari Nuevo Heralda, samo bi ih trebalo strpati u ludnicu', napisao je Izarra na Twitteru.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene