446128
446128
446128
446128
446128

Do jučer gotovo potpuno nepoznat, danas najpoželjniji neženja

  • , 10.08.2016., 22:56
  • Autor:
  • komentara

Mlađahni Hugh jučer je izgubio oca.

 
 
 
 
Hugh Grosvenor (Foto. AFP)
Hugh Grosvenor (Foto. AFP)

Jučer je preminuo jedan od najbogatijih ljudi u Velikoj Britaniji, Gerald Grosvenor, vojvoda od Westminstera. Cijelo svoje bogatstvo, koje se procjenjuje na čak 9 milijardi britanskih funti, ostavio je svom 25-godišnjem sinu Hughu. Iako Hugh ima dvije starije sestre, zbog zakona primogeniture u britanskoj kraljevskoj obitelji, Hugh nasljeđuje sve.

Mlađahni Hugh inače je krsni kum malenog princa Georgea, a iako je široj javnosti do sad bio relativno nepoznat, a jedini put je kad je izazvao veći medijski interes, uz kumovanje malom princu, bilo je za njegov 21. rođendan na koji je bilo potrošeno oko 5 milijuna funti.

Hugh je započeo studij na Sveučilištu u Newcastleu, a završio ga na Oxfordu nakon čega je počeo raditi u obiteljskoj megatvrtki u sektoru upravljanja imanjima da bi kasnije postao menadžer u obiteljskoj tvrtki za recikliranje i proizvodnju bio-goriva.

S 9 milijardi funti i stotinama hektara nekih od najskupljih imanju u Ujedinjenom Kraljevstvu, jasno je zašto ga mnogi britanski mediji od danas nazivaju - najpoželjnijim neženjom.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se