Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO Milanović sazvao izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare

Naslijedio bogatstvo

Do jučer gotovo potpuno nepoznat, danas najpoželjniji neženja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mlađahni Hugh jučer je izgubio oca.

Jučer je preminuo jedan od najbogatijih ljudi u Velikoj Britaniji, Gerald Grosvenor, vojvoda od Westminstera. Cijelo svoje bogatstvo, koje se procjenjuje na čak 9 milijardi britanskih funti, ostavio je svom 25-godišnjem sinu Hughu. Iako Hugh ima dvije starije sestre, zbog zakona primogeniture u britanskoj kraljevskoj obitelji, Hugh nasljeđuje sve.

Mlađahni Hugh inače je krsni kum malenog princa Georgea, a iako je široj javnosti do sad bio relativno nepoznat, a jedini put je kad je izazvao veći medijski interes, uz kumovanje malom princu, bilo je za njegov 21. rođendan na koji je bilo potrošeno oko 5 milijuna funti.

Hugh je započeo studij na Sveučilištu u Newcastleu, a završio ga na Oxfordu nakon čega je počeo raditi u obiteljskoj megatvrtki u sektoru upravljanja imanjima da bi kasnije postao menadžer u obiteljskoj tvrtki za recikliranje i proizvodnju bio-goriva.

S 9 milijardi funti i stotinama hektara nekih od najskupljih imanju u Ujedinjenom Kraljevstvu, jasno je zašto ga mnogi britanski mediji od danas nazivaju - najpoželjnijim neženjom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene