Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesvakidašnja nesreća

VIDEO Htio pomoći aligatoru, ovaj mu umalo odgrizao ruku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je znanstvenik vozeći se u automobilu kraj ceste zapazio aligatora kojemu je očito bila potrebna pomoć. No, pokazalo se da je ipak uzeo prevelik zalogaj.

Fred Boyce stručnjak je za vodozemce i reptile u Sjevernoj Karolini, te je jedan dan vraćajući se kući s posla zapazio 3 metra dugog aligatora koji je pokušavao prijeći na drugu stranu autoceste. Fred je pozvao društvo za zaštitu životinja, no nije mogao čekati da dođu, pa mu je odlučio sam pomoći, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Izraelski napad na Rafu RATNE STRAHOTE "Tragedija, djevojčica je rođena kao siroče": Spasili bebu čija je majka ubijena u napadu Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..."

>> Mačka 'sredila' aligatora!

Prebacio mu je ručnik preko glave kako bi mu omeo vidno polje nakon čega se priljubio uz njega pokušavajući manipulirati njegovim pokretima. No, životinja to nije prihvatila s odobravanjem, te je napala Freda i ugrizla ga za ruku. On je aligatora udario nogom, te se uspio nekako izmaknuti nakon čega je prevezen u obližnju bolnicu u kojoj se oporavio, te je pušten na kućnu njegu

Aligatora su stručnjaci vratili u obližnju močvaru.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene