Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Romantična noć postala pakao

Htio iznenaditi djevojku pa zapalio kuću!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Romantična gesta kojom je 29-godišnji Amanj Yassen htio iznenaditi svoju djevojku, pretvorila se u pravi pakao. Za njihovu savršenu noć pripremio je šampanjac i svijeće, ali sve je pošlo po zlu. Izbio je požar, a sada su u potrazi za novim domom.

Momak je u najboljoj namjeri zapalio desetke svijeća kako bi iznenadio svoju 25-godišnju djevojku Janu Stankeviciut, koja se nakon mjesec dana odmora vratila iz Latvije.

Pročitajte i ovo Požar u Kopenhagenu Vatrogasci na terenu VIDEO Požar zahvatio simbol Kopenhagena: "Ovo je katastrofa, izgorio je naš Notre-Dame" Požar u Osijeku Tijekom noći VIDEO Veliki požar u Osijeku: Vatra progutala napuštenu halu HŽ-a

Svijeće je postavio na pod i posložio ih u obliku srca te njima ispisao njezino ime. No, trenutak nepažnje bio je dovoljan kako bi se ovo romantično iznenađenje pretvorilo u pravi pakao. Nakon što je zatvorio vrata kako bi sakrio iznenađenje od djevojke, vatra sa svijećica uhvatila se za tepih i proširila cijelom prostorijom. Amanj je pokušao ugasiti vatru, ali bezuspješno.

Djevojka se vratila s odmora i zatekla vatrogasna kola i buktinju koja je progutala njihov skromni dom.

Portugal: Požare gasi više od 1.000 vatrogasaca, poginula vatrogaskinja

Šokirani je momak izjavio kako je samo htio učiniti nešto posebno za djevojku, ali sve je pošlo po zlu. Zbog trenutka nepažnje sada su na cesti i traže novi dom. Jedino što mu je ostalo je odjeća koju imaju na sebi. Amanj je izjavio kako će idući put svoju ljubav 'iskazati' čokoladom i cvijećem, prenosi Mirror

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene