Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbogom pameti

Htio ispeći vjevericu u stanu, izazvao požar i 32 susjeda učinio beskućnicima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac iz Michigana u SAD-u htio je pojesti mrtvu vjevericu. Priprema ručka završila je vatrogasnom intervencijom nakon koje je 32 njegovih susjeda ostalo bez krova nad glavom.

Prema izvješću vatrogasaca iz grada Hollanda, neimenovani muškarac bio je na terasi svojeg stana i pripremao ručak, a mrtvoj vjeverici je odlučio dlake spaliti plinskom bakljom, a ne je oderati, prenosi WOOD-TV. Baklja koju je koristio može stvoriti plamen od 2.500 stupnjeva Celzija, što je dovoljno za taljenje bakra.

Pročitajte i ovo Požar u Kopenhagenu Vatrogasci na terenu VIDEO Požar zahvatio simbol Kopenhagena: "Ovo je katastrofa, izgorio je naš Notre-Dame" Požar u Osijeku Tijekom noći VIDEO Veliki požar u Osijeku: Vatra progutala napuštenu halu HŽ-a

>> U Kaliforniji otkrili vjevericu punu buha prijenosnica kuge!

Kako nije znao oderati vjevericu, muškarac je pomislio kako bi proces mogao zaobići 'jeftinim trikom' paljenja njezinog krzna. njegova ideja rezultirala je požarom, koji je u uništio osam stanova te je još nekolicina oštećena u gašenju požara od dima i vode.

Požar je bio toliko jak, da su vatrogasci morali pozvati i pojačanje iz obližnjeg grada Zeelanda. Jedan vatrogasac slomio je nožni prst u gašenju tog požara, no drugih žrtava nije bilo.

Ostali stanari i susjedi muškarca ostali su šokirani. 'Mislite kako ćete znati što zgrabiti u takvoj situaciji, ali doista ne znate', rekao je Jack Prium, jedan od stanara koji je ostao bez krova nad glavom. Od sveg što je imao, Prium je uspio spasiti svoje pse.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene