Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije bio pijan

Hrvat 'oteo' gradski autobus u Salzburgu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač je nakratko napustio autobus na salzburškom glavnom kolodvoru kako bi se odmorio, a Hrvat je iskoristio taj trenutak i odvezao se sa stajališta.

Hrvatski državljanin, 38-godišnjak s prebivalištem u Grazu, u petak je iznenada sjeo za upravljač autobusa gradskog prijevoza u Salzburgu i neko vrijeme ga vozio uobičajenom rutom prije nego što ga je zaustavila policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Potraga za kradljivcem Ukrali Mercedes, vozili se njime dva tjedna, a onda ga se odlučili riješiti: Nije sve išlo po planu Prometna nesreća u Slovačkoj užas u Slovačkoj Sofiju, Katu i Luciju pregazio je otac njihove kolegice iz škole: Strašna prometna nesreća šokirala je zemlju

>> Kako je to moguće: Neki ljudi zapamte svaki trenutak svog života!

Vozač je odmah prijavio slučaj policiji, koja je zaustavila autobus već nakon nekoliko stotina metara. U međuvremenu, nesuđeni vozač uredno je zaustavljao autobus na svakom stajalištu i puštao putnike da uđu i iziđu. Nitko od putnika nije ozlijeđen u indicentu, niti je nastala šteta na autobusu vrijednom 250.000 eura.

Nije jasan ni motiv čudnog 'otmičara'. 'Očito je jednostavno želio jednom u životu voziti autobus', izjavio je glasnogovornik policije. 'Bit će potrebno vještačenje kako bi se utvrdilo je li u trenutku počinjenja djela bio ubrojiv', dodao je glasnogovornik, potvrdivši da počinitelja, koji nije bio pod utjecajem alkohola, čeka kaznena prijava.

'Hvala Bogu da se nije ništa dogodilo', izjavio je direktor poduzeća gradskog prijevoza, koji smatra da počinitelj već ima iskustva s upravljanjem autobusom, budući se dobro snašao za njegovim upravljačem u gustom gradskom prometu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene