Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čudo u Arizoni

Hranila se biljkama: Žena (53) s teškim ozljedama preživjela u pustinji šest dana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna žena preživjela je šest dana u pustinji Arizone nakon prometne nesreće prije nego što su je slučajno pronašli farmer i djelatnici tvrtke za održavanje cesta koji su lovili kravu, izvijestili su lokalni mediji

Žena u dobi od 53 godine, čije ime nije objavljeno, 12. listopada izgubila je kontrolu nad automobilom na cesti skliskoj od kiše nedaleko od Wickenburga u Arizoni, stotinjak kilometara sjeverno od Phoenixa.

Pročitajte i ovo U naselju Srednjaci ubijena ženska osoba - 4 Pavučnjak Policija traži svjedoke: Osoba smrtno stradala u nesreći u kojoj su sudjelovali auto i motocikl Ilustracija teška nesreća na moru Na plaži na Čiovu gliser naletio na ženu: Propeler joj zahvatio nogu, u bolnici je

Automobil je pao u jarugu na dubinu oko 15 metara gdje je zapeo za stablo mesquite i ostao visiti, priopćila je policija.

Teško ozlijeđena u nesreći, žena je ostala u automobilu nekoliko dana prije nego što je uspjela izaći, popesti se i krenula tražiti pomoć. Za to je vrijeme jela plod drveta mesquite na kojemu se automobil zaustavio.

Kada je izašla iz automobila uspjela je prijeći 457 metara prije nego što se srušila u suho riječno korito.

Kada su je pronašli farmer Dave Moralez i ekipa za održavanje cesta, koji su lovili odbjeglu kravu, bila je u lošem stanju: teško dehidrirana sa slomljenim rebrima, iščašenim ramenom i ozljedom glave.

"Ne znam bi li preživjela još jednu noć", rekao je Moralez za lokalnu podružnicu NBC-a.

Žena je prebačena u bolnicu gdje se oporavlja. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene