Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon zarobljeništva usred mora

'Hrana je bila loša, kabine pune dima, sad samo želimo pod tuš'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri dana 'zarobljeništva' usred mora na kruzeru Splendor bila su noćna mora za 3.299 putnika i težak zadatak za 1.167 članova posade.

'Uvjeti su bili uistinu grozni, da budem iskren. Hrana je bila loša, a kabine su bile pune dima', rekao je putnik Marquis Horace.

Pročitajte i ovo Ilustracija odbile ga dvije luke Kruzer s 3000 putnika u karanteni: Strahuje se od opasne zarazne bolesti - plave smrti Ilustracija Dobra odluka Stiže novost koja će se svidjeti svim korisnicima taksija: "To je veliki iskorak..."

Tegljači su dovukli luksuzni kruizer do luke oko 8 sati ujutro po lokalnom vremenu, a usidren je sat vremena nakon dolaska. Dopredsjednik tvrtke, vlasnika kruzera, Jim Berra rekao je da su dobri vremenski uvjeti ubrzali cijeli postupak.

>> VIDEO: Kruzer dotegljen u San Diego

'Ovo je bila uspješna operacija, završili smo tri, tri i pol sata ranije od planiranog', rekao je Berra. 'Sada radimo na tome da ljudima osiguramo letove', dodao je, a prenosi Reuters.

'Jelo na brodu je bilo hladno pa se veselimo toplom obroku, dobroj hrani i vrućem tušu', rekao je putnik Roy Santos. 'Posada se odlično brinula za nas, bilo je dovoljno hrane za sve', rekla je putnica Jesse Chavez.

Kako bi podigli raspoloženje mnogobrojnih putnika osoblje je odraslima ponudilo besplatna alkoholna pića, a za djecu su organizirali igre. Također, imali su i pijanista.

Podsjetimo, tvrtka je putnicima obećala povrat novca, naknadu putnih troškova te putovanje jednake vrijednosti koje je bilo ovo i planirano, ali propalo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene