Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog dišnih problema

Hospitaliziran je bivši američki predsjednik George H.W. Bush

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši američki predsjednik, devedesetogodišnji George H.W. Bush hospitaliziran je u Houstonu u utorak kasno navečer zbog dišnih problema, priopćio je njegov glasnogovornik.

"Predsjednik Bush prevezen je kolima hitne pomoći u Metodističku bolnicu u Houstonu te je iz opreza hospitaliziran jer je tijekom večeri osjećao dišne probleme", potvrdio je njegov glasnogovornik Jim McGrath. "Iz opreza će biti zadržan na pretragama", dodao je.

Pročitajte i ovo Domagoj Ivanković i Domagoj Janković - 1 O Zokiju i Plenkiju Dva glumca došla na Markov trg pa najavili "Tvrdu kohabitaciju": Glavne uloge imaju predsjednik i premijer Zoran Milanović Predsjednik RH Milanović se još jednom javio na društvenim mrežama, evo koga je ovaj put spomenuo

Zadnji put je hospitaliziran 2012. kada je zbog bronhitisa bio u bolnici sedam tjedana.

George H.W. Bush rodio se 1924. u državi Massachusetts. Godine 1989. postao je 41. predsjednik SAD-a, a na sljedećim izborima 1992. pobijedio ga je Bill Clinton. Njegov najstariji sin George W. Bush postao je predsjednik osam godina poslije toga. Njegov drugi sin Jeb nedavno je najavio da će se i on kandidirati za predsjednika. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene