Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Isukao srp i...

Horor u Walesu: 'Kosač smrti' umalo raskomadao promatrača ptica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bizaran incident na rubu horora dogodio se u velškom gradu Merthyr Tydfil. Promatrača ptica na livadi primijetio je mještanin i zaključio da uhodi nekog. Stvari su otud vrlo brzo krenule naopako.

Scott Cullen, 22-godišnjak, namjestio je svoju kameru kako bi snimao djetliće, kad mu je iznenada prišao namrgođeni mještanin 63-godišnji Leslie Bickley. Bickley ga je optužio za uhođenje ljudi i ispod kaputa isukao srp i prestravljenom Cullenu naredio da klekne.

Pročitajte i ovo Nasilje u trgovini Nasilje u trgovini Prebio prodavačicu zbog otkaza bliskoj osobi: "Psovao Boga, prijetio da će je ubiti" Ilustracija horor u walesu Tijela dviju beba pronađena u kući: Uhićena dva muškarca i žena

'Rekao mi je kako je naoštrio oštricu i da probam kako je oštra. Rekao je kako će mi odsjeći sve udove, jedan po jedan. Samo sam se sklupčao na tlu, a on je zamahnuo prema meni i oštrica mi je prohujala pored uha, osjetio sam taj zamah', ispričao je Cullen, inače lokalni poštar, prenosi Daily Mail.

Bickley ga je udario glavom, no nije ga uspio svladati, jer se Cullen uspio domoći obližnje rijeke i skočiti u vodu. Bickley je završio na sudu, gdje je kažnjen s 12 mjeseci zatvora zbog prijetnje smrću.

Sudac Richard Twomlow obrazložio je presudu sljedećim riječima: 'To je bio krajnje neugodan incident. natjerali ste gospodina Cullena da klekne, kako biste ste ga pogubili u terorističkom stilu'.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene