Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Htjela je pobačaj

Horor u Španjolskoj: Majka bacila bebu u kanalizaciju, pronašli je ŽIVU nakon 2 dana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novorođenče staro dva dana pronađeno je u kanalizaciji, a njegova majka javila je u bolnicu da je imala pobačaj.

Španjolska policija uhitila je 26-godišnju majku novorođenčeta, koje je preživjelo 40 sati u odvodu kanalizacije, nakon što ga je majka odbacila.

Pročitajte i ovo Ilustracija Rezultati ankete Hrvati se izjasnili oko uvođenja anonimnih porođaja: Pogledajte rezultate ankete Beba u Zaprešiću - 1 Za Dnevnik Nove TV Stanje bebe pronađene u Zaprešiću bilo je kritično, liječnik koji ju je spasio tvrdi: "Ovakvo nešto ne pamtimo. Bio je to velik šok"

Plač bebe čuo je jedan od susjeda, ali je mislio kako se radi o mački, no svejedno je pozvao vatrogasce da riješe problem.

>> VIDEO Beba se igra sa zmijom u vodi, roditelji bezbrižno snimaju

Kad su vatrogasci stigli i počeli s potragom, šokirali su se, jer su zatekli novorođenu bebu s pupčanom vrpcom u kanalizaciji. Beba je bila omotana u plastičnu vrećicu s rupom te je hitno prebačena u bolnicu u Alicanteu, prenosi Daily Mail.

Lokalna policija majku je uhitila i sumnjiči je za pokušaj ubojstva. Nakon pregleda u bolnici, liječnici su ustanovili kako beba ima niz ozljeda, od kojih je najteža slomljena ruka. Dijete je u teškom, ali ne po život opasnom stanju.

Policija je majku uhitila u bolnici, gdje se ona prošlog petka prijavila, rekavši liječnicima kako je doživjela pobačaj. Tijekom jučerašnjeg dana policija ju je odvela do stana u kojem živi kako bi bila prisutna dok su istražitelji tamo, ona im je tad i priznala kako je bebu odbacila, jer nije imala novac za pobačaj.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene