Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokantno

Horor u Lyonu: Djeci kupio slatkiše, a zatim im prerezao vratove

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U francuskom Lyonu Julian Stevenson odveo je svoju djecu u kupovinu slatkiša, a samo nekoliko sati poslije u stanu im je prerezao grkljane.

Julian Stevenson odveo je svoju djecu u kupnju slatkiša, a nekoliko sati kasnije ih je ubio, javlja Daily Mail. Nadzorne kamere uhvatile su djecu kako s rozim balonima u rukama čekaju da im otac kupi nešto slatko. Julian je na sebi imao japanke, maskirne bermude i i majicu dugih rukava.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Njemačkoj U psihijatrijskoj klinici ubijen liječnik, u blizini pronašli muškarca oblivena krvlju Ilustracija strava u SAD-u Majka (35) osumnjičena za ubojstvo dvoje i pokušaj ubojstva trećeg djeteta: U bijegu je, za njom traga i FBI

Britanac (47) čak je i mahnuo osoblju prije odlaska, a njegova djeca hodala su iza njih dok su izlazili iz trgovine u francuskom Lyonu. Nekoliko sati kasnije desetogodišnji Matthew i petogodišnja Carla bili su mrtvi.

>> Masakr u Alpama: Preživjele djevojčice čuvaju od rodbine

Oni su s ocem bili prvi put otkad mu je dopušteno da se s njima druži bez nadzora, nakon duge bitke za skrbništvo koju je vodio sa svojom bivšom suprugom, Francuskinjom Stephanie. Kada je Stephanie došla po djecu, Julian je ljutit i u panici stajao na stepenicama.

Uhićen je, a djecu su pronašli ubijenu u stanu, prerezao im je grla. Nakon uhićenja se pojavio pred sucem, a tužitelji su rekli da je priznao dvostruko ubojstvo koje je počinio u naletu bijesa.

Njegov susjed rekao je za Daily Mail da muškarac nije bio pri zdravoj pameti i da je vjerojatno samo 'puknuo'. 'Žalio se da ima puno dugova i da ne zna kako ih platiti. Morao je plaćati uzdržavanje za djecu, ali borio se kako bi došao do novca. Izgubio je posao, a ubrzo nakon toga razveo se od supruge', rekao je susjed.

Vlasnik pekarnice u koju je Julian prije ubojstva doveo djecu rekao je da su izgledali sretno. 'Djeca su imala balone, kupio im je slatkiše, nije se činilo kao da nešto ne valja', rekao je i dodao da je incident šokirao sve jer se Julian oduvijek činio kao dobar otac, iako bi se promijenio pod utjecajem alkohola.

Inače, Stevenson je u Francuskoj živio posljednjih deset godina, a dva puta je osuđen za napad na bivšu suprugu, i to 2005. i 2010. godine. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene