Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija na pruzi

Horor u Indiji: Vlak iskočio iz tračnica, 18 mrtvih i 112 ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlak je vozio između Diwe u predgrađu Mumbaija i grada Sawantwadija u državi Maharashtra kada se dogodila nesreća, 110 km južno od Mumbaija.

Najmanje 18 osoba je poginulo a 112 je ozlijeđeno u nedjelju kada je vlak iskočio iz tračnica na zapadu Indije, a službe pomoći pokušavaju izvući putnike zarobljene u prevrnutim vagonima, objavila je policija.

Pročitajte i ovo Pad zrakoplova u Nashvilleu Tragedija u Nashvilleu Avion pao na autocestu pa eksplodirao: "Poginulo je pet osoba, sreća što nije udario u zgradu" Tri osobe pregazio vlak u Švedskoj Nisu ga vidjeli Velika tragedija u Švedskoj: Teretni vlak pregazio troje ljudi

Vlak je vozio između Diwe u predgrađu Mumbaija i grada Sawantwadija u državi Maharashtra kada se dogodila nesreća, 110 km južno od Mumbaija.

Lokomotiva i četiri vagona su iskočili iz tračnica, rekao je jedan dužnosnik policije. Do sada je izvučeno 18 tijela i 112 ozlijeđenih je prebačeno u bolnice u regiji, precizirao je.

'Sva naša braća i sestre poginula su pod tonama blata i molimo se za njih'

Službe pomoću dizalica pokušavaju izvući putnike blokirane ispod vagona. Ministar željeznica Mallikarjur Kharge je naredio pokretanje istrage o nesreći.

Indijska željeznička mreža, jedna od najvećih na svijetu, slabog sigurnosnog sustava i dalje je glavno prijevozno sredstvo koji omogućuje pokrivanje velikih udaljenosti.

Najteža željeznička nesreća u Indiji dogodila se 1981. kada je u padu vlaka u rijeku poginulo najmanje 800 osoba. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene