Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vezanih ruku i nogu

Horor na Karibima: Živa zakopana u psećem grobu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Robyn Gardner, 35-godišnju Amerikanku koja je početkom kolovoza nestala na Karibima, živu je zakopao njezin ljubavnik.

Policija u Arubi je pokrenula opsežnu potragu nakon što je primila anonimnu dojavu da je Robyn Gardner, koja je nestala 2. kolovoza, pretukao i ugušio 50-godišnji Gary Giordano kojeg je upoznala preko interneta, piše National Enquirer.

Pročitajte i ovo Kako su pali krijumčari iz Šibenika - 3 Putevi droge Iskusni kriminalist otkrio koliko su trojica Šibenčana mogla zaraditi: "Nije to neki veliki novac, do onog na vrhu se teško dolazi" Slika nije dostupna Razorni uragan Olujni vjetar i obilna kiša: Maria se obrušila na Portoriko

>> Radnik živ zakopan preživio zahvaljujući meditaciji

>> Više od pola sata iskopavali mladića koji je bio živ zakopan u pijesku

Potom joj je vezao ruke i noge i stavio plastičnu vrećicu na glavu, a nakon toga je raskopao 'svježi pseći grob' i ubacio je unutra. Tijelo mrtvog psa je stavio na nju, no nakon što ih je počeo zakopavati Robin se micala i stenjala, rečeno je policiji u anonimnoj dojavi.

Nije međutim sasvim jasno zašto anonimni dojavljivač policiji nije kazao točnu lokaciju na kojoj je Robyn zakopana, niti zašto nije pomogao ženi za koju je vjerovao da je živa zakopana.

Nakon što je Robyn nestala Giordano je policiji rekao da ju je povuklo more dok su ronili. 50-godišnjak se od njezina nestanka nalazi u zatvoru u Arubi, a u ponedjeljak mu ističe mjera 60-dnevnog pritvora. Sud će ga tada ili optužiti, ili mu produljiti pritvor za još 30 dana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene